Dienstwijzer

De wetgever hecht waarde aan goede voorlichting op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Daarom is wettelijk voorgeschreven aan welke punten een hypotheek en assurantiekantoor minimaal aandacht moet besteden in de voorlichting aan en advisering van consumenten (klanten).

In onze voorlichting trachten wij dan ook zo goed mogelijk te voldoen aan de inhoud van deze wettelijke verplichting. Wij hebben voor onze klanten speciaal een dienstenwijzer ontwikkeld. U kunt deze dienstenwijzer lezen via onderstaande link.

Lees hier onze complete dienstenwijzer

Dienstverleningsdocument

In ons dienstverleningsdocument vindt u de belangrijkste gegevens over ons kantoor. Zo staat er onder andere in wat voor diensten wij leveren, hoe u ons kunt bereiken en hoe wij beloond worden.

Lees hier onze dienstverleningsdocument hypotheek

Over de Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheek Adviseur

Somers-Hypotheken is een traditionele financiële dienstverlener. Wij geven advies op maat aan particulieren of bedrijven. Dit advies geven wij gewoon bij u thuis of op kantoor, in uw eigen vertrouwde omgeving en op een tijdstip die voor u het beste uitkomt. Voor deze relaties die dit prettig vinden proberen wij op het gebied van Hypotheken, Verzekeringen en Financieringen zo goed en goedkoop mogelijk oplossing te bieden.

Concept van Somers-Hypotheken te Halsteren

De Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheek Adviseur is een concept van Somers-Hypotheken. Dit concept is voor de internet relatie bedoeld. De wereld verandert enorm en Somers-Hypotheken moet daar in mee veranderen. We wilden onze persoonlijke manier van werken alleen niet verliezen. Wij hebben enorm geïnvesteerd in software. Hiermee heeft de relatie via de webcam of telefoon hetzelfde advies gesprek als op de ouderwetse traditionele manier. Dus zoals ze gewend waren bij hen thuis of op kantoor. De gesprekken thuis en op kantoor zijn nog steeds mogelijk, maar dan tegen extra kosten. Het gesprek via webcam en telefoon spaart voor beide partijen tijd en daarom geld. Daarom is een complete hypotheek voor €799,- mogelijk. Maar het is vooral gemak. De relatie hoeft bij ons zelf geen berekeningen te maken, gegevens in te vullen of software te installeren. De relatie heeft ook geen reistijd, geen parkeerkosten of benzine kosten.

 
KVK
Nr. 20140734
AFM
Nr. 12017858
Kifid
Nr. 300.012956