Zo maakt u een hypotheek afspraak!

(Overige vragen en afspraken s.v.p. via het contact formulier)

Ga naar de agenda op deze pagina en plan uw gewenste afspraak in.

Bij een volle agenda mogen starters en bestaande relaties mailen naar info@somers-hypotheken.nl

Hypotheek afspraak maken?

Afspraken tm mei 2019 kunt u via de onderstaande agenda maken.

Bij een volle agenda in mei kunnen starters en doorstromers   (Dus dit geldt helaas niet voor oversluiters of hoofdelijk ontslag hypotheken) via info@somers-hypotheken.nl contact opnemen voor een afspraak. 

Afspraken vanaf Juni 2019:

Heeft u al een (mondeling) akkoord met de verkopers (Bestaande of niet bestaande relaties), dan hebben wij in de week van 3 juni t/m 7 juni 2019 nog 5 plekken vrij voor starters en doorstromers (Dus dit geldt helaas niet voor oversluiters of hoofdelijk ontslag hypotheken). Neem als starter of doorstromer via info@somers-hypotheken.nl contact op voor een afspraak. 

Door de enorme aanvraag van hypotheken, de aankomende vakantieperiode bij banken, maar vooral omdat wij  onze kwaliteit willen garanderen, heeft Somers-Hypotheken HELAAS moeten besluiten om van 10 juni en tot en met 9 augustus geen nieuwe hypotheken meer aan te vragen voor nieuwe relaties. Alle lopende dossiers en contracten voor 10 juni afgesloten worden tijdens deze periode, zoals u van ons gewend bent, natuurlijk netjes en tijdig afgehandeld.

In de week van 13 augustus zullen wij de agenda weer openstellen voor de rest van 2019.